UAKinogo.com

Копіювальник (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Копіювальник (2021)

Копіювальник (2021)

Дивитися онлайн Копіювальник фільм

Дивитися онлайн «Копіювальник» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (3 231 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Копіювальник (2021)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Penyalin Cahaya / Копіювальник (2021) розповідає про дивовижну здібність головного героя, який може копіювати будь-який предмет за допомогою свого погляду. Він використовує свій дар, щоб допомагати людям, яким потрібна його допомога. Він копіює їжу, одяг, ліки та інші речі, які можуть полегшити життя бідних та страждаючих.

Але його здібність не залишається непоміченою. Влада та злочинці починають полювати на нього, бажаючи використати його дар у своїх інтересах. Вони хочуть змусити його копіювати гроші, зброю, наркотики та інші речі, які можуть приносити їм вигоду та владу. Головний герой опиняється у небезпеці та мусить боротися за своє життя та свободу.

Чи зможе він втекти від своїх переслідувачів? Чи знайде він союзників та друзів, яким можна довіряти? Чи продовжить він допомагати людям своїм даром? Фільм Penyalin Cahaya / Копіювальник (2021) - це фантастичний трилер про те, як надзвичайна здібність може стати прокляттям або благословенням.