UAKinogo.com

Кисень (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кисень (2021)

Кисень (2021)

Дивитися онлайн Кисень фільм

Дивитися онлайн «Кисень» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (39 439 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кисень (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кисень - це фантастичний трилер 2021 року, режисером якого є Александр Ажа. Головну роль у фільмі виконує Мелані Лоран, яка грає жінку, що прокидається в кріогенній камері без пам’яті про своє минуле. Їй залишається менше години кисню, і вона повинна з’ясувати, хто вона і як потрапила в цю ситуацію.

Фільм є екранізацією сценарію Кристі ЛеБлан, який був у списку найкращих незнятих сценаріїв Голлівуду в 2016 році. Ажа отримав права на сценарій у 2017 році і почав зйомки у 2020 році в Парижі. Фільм був знятий практично повністю в одному приміщенні, де Лоран провела близько 40 днів на знімальному майданчику.

Кисень вийшов на платформі Netflix 12 травня 2021 року і отримав позитивні відгуки від критиків і глядачів. Фільм хвалили за напружену атмосферу, захоплюючий сюжет і чудову гру Лоран. Фільм також порушує актуальні теми про екологію, пандемію і людську ідентичність.