UAKinogo.com

Місія Нови (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Місія Нови (2021)

Місія Нови (2021)

Дивитися онлайн Місія Нови фільм

Дивитися онлайн «Місія Нови» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (1 688 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Місія Нови (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про Нову, молоду дівчину, яка мріє стати космонавтом і відправитися на Марс. Вона живе в майбутньому, де Земля переживає екологічну кризу і людство шукає нові планети для колонізації. Нова вирощує в своєму саду спеціальні рослини, які можуть виробляти кисень і очищати повітря. Вона також любить читати книги про космос і слухати радіо, де транслюють повідомлення від перших марсіан.

Одного разу Нова отримує неймовірну можливість - взяти участь у конкурсі, переможець якого отримає квиток на Марс. Вона збирає всю свою сміливість і реєструється на участь. Але їй доведеться змагатися з тисячами інших кандидатів, які також мріють про червону планету. Нова мусить пройти ряд складних випробувань, які перевіряють її фізичні, розумові і емоційні здібності.

Фільм є пригодницькою фантастикою про силу мрій, любов до науки і небезпеки космосу. У головних ролях знялися Еллі Фаннінг, Том Голланд і Джейден Сміт. Фільм також має спецефекти високої якості і захоплюючий саундтрек.