UAKinogo.com

Веном 2: Карнаж (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Веном 2: Карнаж (2021)

Веном 2: Карнаж (2021)

Дивитися онлайн Веном 2: Карнаж фільм

Дивитися онлайн «Веном 2: Карнаж» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (224 022 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Веном 2: Карнаж (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Веном 2: Карнаж" (2021) - це продовження захоплюючого екшн-блокбастера про неординарного супергероя Венома, якого втілює на екрані талановитий Том Гарді. У цій частині, журналіст Едді Брок та його прибулець-симбіот Веном знову об'єднуються, щоб протистояти новій загрозі у вигляді Карнажа, суперзлодія, що отримав сили внаслідок злиття з симбіотом, подібним до Венома.

Карнаж, який відчуває глибоку ненависть до Венома, бажає знищити його та руйнувати все навколо. Він бере на відміну від Венома контроль над своїм господарем Клітусом Касаді (Вуді Гаррельсон), серійним вбивцею, який перетворюється на свого роду злий відголосок Венома. Едді Брок та Веном відчувають відповідальність за захист людства від зла, що поширюється Карнажем.

Режисер Енді Серкіс створив енергійний та динамічний фільм, який зберігає гумор та іронію першої частини, але додає ще більше драматизму та екшну. Том Гарді продовжує захоплювати глядачів своєю віртуозною грою та харизмою у ролі Едді Брока, а Вуді Гаррельсон відтворює харизматичного та страшного Карнажа. "Веном 2: Карнаж" (2021) - це насичений супергеройський екшн, який не залишить байдужим ні одного любителя блокбастера.