UAKinogo.com

Веном (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Веном (2018)

Веном (2018)

Дивитися онлайн Веном фільм

Дивитися онлайн «Веном» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (484 898 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Веном (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Веном - це фантастичний бойовик про журналіста Едді Брока, який стає носієм інопланетного симбіота, що надає йому надлюдську силу та здатність перетворюватися на чудовисько. Фільм заснований на однойменному коміксі Marvel про одного з ворогів Человека-павука.

Едді Брок - амбітний репортер, який розслідує сумнівну діяльність корпорації Life Foundation, яка експериментує з іноземними організмами, називаними симбіотами. При вторгненні в лабораторію Едді випадково зливається з одним з симбіотів, який називає себе Веномом. Веном - агресивне та жорстоке істота, яка хоче поглинати людей та контролювати свого хазяїна. Едді намагається домовитися з Веномом та використовувати його силу для добра.

Веном - це фільм про внутрішню боротьбу між людиною та монстром, а також про глобальну загрозу, яку створює Life Foundation та її аморальний лідер Карлтон Дрейк. Фільм режисерував Рубен Фляйшер, а у головних ролях знялися Том Харди, Мишель Уильямс, Риз Ахмед та Вуди Харрельсон. Фільм отримав змішані відгуки від критиків та глядачів, але став фінансово успішним та започаткував нову кинематографічну всесвіт Sony Pictures Universe of Marvel Characters.