UAKinogo.com

Апгрейд / Стем (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Апгрейд / Стем (2018)

Апгрейд / Стем (2018)

Дивитися онлайн Апгрейд / Стем фільм

Дивитися онлайн «Апгрейд / Стем» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (186 823 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Апгрейд / Стем (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Апгрейд" - це історія про Грея Трейсі, механіка та любителя старих автомобілів, чиє життя раптово змінюється після страшної трагедії. Залишившись після нападу паралізованим та втративши дружину, Грей отримує надію на нове життя, коли багатий винахідник пропонує йому експериментальний імплантат, здатний відновити його фізичні здібності.

Імплантат, відомий як STEM, не лише повертає Грею здатність рухатися, але й надає йому надлюдські властивості, допомагаючи йому на шляху помсти. Але така сила має свою ціну, а Грей має зіткнутися з непередбачуваними наслідками свого нового стану.

"Апгрейд" - це темна та динамічна історія про людину, технологію та їх здатність на жорстокість, заснована на фоні кіберпанк-майбутнього. Фільм висвітлює багато важливих питань про відносини між людиною та технологіями, надаючи новий погляд на проблеми етики, відповідальності та втрати людської природи.