UAKinogo.com

Король Річард: Виховуючи чемпіонок (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Король Річард: Виховуючи чемпіонок (2021)

Король Річард: Виховуючи чемпіонок (2021)

Дивитися онлайн Король Річард: Виховуючи чемпіонок фільм

Дивитися онлайн «Король Річард: Виховуючи чемпіонок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (113 314 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Король Річард: Виховуючи чемпіонок (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Король Річард: Виховуючи чемпіонок - це біографічна драма про Річарда Вільямса - батька та тренера легендарних тенісисток Венус та Серени Вільямс. Фільм розповідає про його непохитну віру в своїх дочок та його невтомну працю, щоб допомогти їм досягти своєї мети - стати кращими в світі.

Річард Вільямс - це незвичайний та харизматичний батько, який має свою власну філософію та методи виховання. Він не слухає критики та сумнівів з боку інших людей, але слідує своєму плану та інстинкту. Він не шукає легких шляхів, але ставить перед собою та своїми дочками високі вимоги та виклики.

Король Річард: Виховуючи чемпіонок - це фільм про силу сім’ї, мрії та спорту. Річард Вільямс - наставник, друг та натхнення для своїх дочок. Венус та Серена Вільямс - це не просто спортсменки, але й символи перемоги, гордості та надії для багатьох людей.