UAKinogo.com

Покоління Вояджер (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Покоління Вояджер (2021)

Покоління Вояджер (2021)

Дивитися онлайн Покоління Вояджер фільм

Дивитися онлайн «Покоління Вояджер» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (21 901 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Покоління Вояджер (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Що буде, якщо відправити в космос групу молодих людей, які не знають нічого про світ, крім свого корабля? Якщо їхнє життя планується заздалегідь, а їхні емоції пригнічуються спеціальним препаратом? Якщо їхня мета - знайти новий дім для людства на віддаленій планеті, але вони не впевнені, чи хочуть вони туди долетіти?

Фільм “Покоління Вояджер” розповідає про таку експериментальну місію, яка перетворюється на кошмар. Коли один з учасників виявляє, що їх обманюють і контролюють, він перестає приймати препарат і переконує інших зробити те саме. Тоді на поверхню вириваються приховані інстинкти, почуття і конфлікти. Корабель стає ареною боротьби за владу, любов і свободу.

Режисер і сценарист фільму - Ніл Бергер, який вже знайомий глядачам за фантастичними фільмами “Область темряви” і “Дивергент”. У головних ролях - Колін Фаррелл, Тай Шеридан, Лілі-Роуз Депп, Фінн Уайтхед та інші. Фільм був знятий у 2019 році в Румунії і вийшов у прокат у 2021 році.