UAKinogo.com

Не час помирати (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Не час помирати (2021)

Не час помирати (2021)

Дивитися онлайн Не час помирати фільм

Дивитися онлайн «Не час помирати» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (398 231 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Не час помирати (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Не час помирати / No Time to Die - це захоплюючий шпіонський фільм, двадцять п’ятий за рахунком з серії про Джеймса Бонда. Фільм розповідає про Бонда, який покинув активну службу в МІ-6 і насолоджується спокійним життям на Ямайці. Але його мир переривається, коли до нього звертається старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер з проханням допомогти врятувати викраденого вченого. Це завдання приводить Бонда на слід таємничого злодія, який має в своєму розпорядженні небезпечну нову технологію.

Не час помирати / No Time to Die - це фільм про лояльність і зраду, про минуле і майбутнє, про любов і жертву. Фільм є п’ятим і останнім, де головну роль виконав Деніел Крейг. Режисером фільма виступив Кері Джоджі Фукунага, який також брав участь у написанні сценарію разом з Нілом Первісом, Робертом Вейдом і Фібі Воллер-Брідж. До акторського складу також повернулися Леа Сейду, Бен Уїшоу, Наомі Гарріс, Джеффрі Райт, Крістоф Вальц і Ральф Файнс.

Не час помирати / No Time to Die - це фільм про справжнього агента 007, який завжди готовий до небезпеки і пригод. Фільм демонструє неймовірну екшн-сценографію, спецефекти і саундтрек. Фільм також має елементи гумору і романтики. У головних ролях - Деніел Крейг, Ана де Армас, Рамі Малек, Лашана Линч і Біллі Магнуссен.