UAKinogo.com

Boss Level: Врятувати колишню (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Boss Level: Врятувати колишню (2021)

Boss Level: Врятувати колишню (2021)

Дивитися онлайн Boss Level: Врятувати колишню фільм

Дивитися онлайн «Boss Level: Врятувати колишню» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (69 808 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Boss Level: Врятувати колишню (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Видалено на вимогу правовласників
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Босс Левел - це екшн-трилер про колишнього спецагента Роя Пулвера, який опиняється у пастці часу. Кожного дня він прокидається і стикається з армією найманців, які намагаються його вбити. Кожного разу він помирає, але потім знову повертається до початку свого дня.

Рой усвідомлює, що єдиний шлях вирватися з цього кошмару - це знайти свого колишнього начальника Колтера, який стоїть за цим експериментом. По дорозі він виявляє, що його колишня дружина Джемма - видатний науковець, який працює над проектом “Осирис”, який може змінити світ. Рой вирішує не тільки розкрити таємницю своєї безкінечної петлі, але й врятувати Джемму від небезпеки.

Босс Левел - це фільм про боротьбу, любов і надію. Рой повинен використовувати свої навички, інтуїцію та гумор, щоб пережити свій найгірший день. Він також повинен зробити все можливе, щоб захистити свого сина Джо, якого він не бачив роками. Рой не здасться, поки не зупинить Колтера і не поверне собі своє життя.