UAKinogo.com

Обігнати час / Лейквуд (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Обігнати час / Лейквуд (2021)

Обігнати час / Лейквуд (2021)

Дивитися онлайн Обігнати час / Лейквуд фільм

Дивитися онлайн «Обігнати час / Лейквуд» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.9 (5 721 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Обігнати час / Лейквуд (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Обігнати час / Лейквуд (2021) - це драматичний трилер про матір, яка намагається врятувати свого сина від небезпеки. Головна героїня фільму - Наомі, яка живе у маленькому містечку Лейквуд разом зі своїм сином Коннором. Наомі - вдова, яка втратила свого чоловіка у автокатастрофі.

Одного ранку Наомі вирушає на роботу, а Коннор - до школи. Але по дорозі Наомі отримує дзвінок від Коннора, який каже, що у школі стався стрілянина і що він ховається у лісі. Наомі переполошена і безсила. Вона не може допомогти своєму сину і не знає, чи він живий. Вона тільки може говорити з ним по телефону і надавати йому підтримку.

Фільм The Desperate Hour / Обігнати час / Лейквуд (2021) - це захоплююча історія про любов матері до свого сина і про те, як сильно вона бореться за його життя. Це фільм про те, як важливо не втрачати надію і віру у краще. Це фільм про те, як життя може змінитися за одну хвилину і як потрібно цінувати кожен момент.