UAKinogo.com

Коробка (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Коробка (2021)

Коробка (2021)

Дивитися онлайн Коробка фільм

Дивитися онлайн «Коробка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.3 (175 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Коробка (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Коробка / The Box (2021) - це трилер про чоловіка, який отримує таємничу коробку, яка змінює його життя. Джоель Едгертон у ролі Джеймса, який є звичайним офісним працівником, який не задоволений своєю рутиною. Але коли він отримує коробку від невідомого відправника, він починає відчувати дивні зміни у собі. Він стає більш інтелектуальним, харизматичним і успішним. Він також починає бачити видіння і чути голоси.

Коробка / The Box (2021) - це фільм про те, як привабливо бути особливим. Джеймс не може відмовитися від коробки, яка дає йому нові можливості і перспективи. Він вважає, що він обраний для чогось великого і важливого. Він не звертає уваги на те, що коробка має свою ціну. Він не помічає, що втрачає свою людяність і свою совість.

Коробка / The Box (2021) - це фільм про те, як страшно бути контрольованим. Джеймс розуміє, що коробка - не просто подарунок, а пастка. Вона належить до таємної організації, яка експериментує на людях і маніпулює їхньою свідомістю. Вона хоче зробити з Джеймса свого раба і зброю. Вона не дасть йому спокою і не дозволить йому повернутися до нормального життя. Вона - коробка, яка не має виходу.