UAKinogo.com

Донечка (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Донечка (2021)

Донечка (2021)

Дивитися онлайн Донечка фільм

Дивитися онлайн «Донечка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (32 289 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Донечка (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«Донечка» (2021) розповідає про Рея Купера, сімейного чоловіка, який обіцяє помститися фармацевтичній компанії, відповідальній за те, що його дружина померла від раку. Але коли його пошуки правди призводять до смертельної зустрічі, яка ставить під загрозу його доньку Рейчел, його місія перетворюється на пошук помсти, щоб захистити єдину родину, яка у нього залишилась.

Фільм знятий за сценарієм Ґреґа Гурвіца і Філіпа Ейснера за режисурою Браяна Ендрю Мендози, який дебютував у цьому жанрі. У головних ролях знялися Джейсон Момоа, Ізабела Мерсед, Мануель Ґарсія-Рульфо та інші. Фільм вийшов на платформі Netflix 20 серпня 2021 року.

Фiльм отримав змiшаний вiдгук критикiв i глядачiв. Деяким сподобалася напружена та емоцiйна тема фiльму, гра акторiв i несподiванi повороти. Iншим здавалася слабкою логiка та оригiнальнiсть фiльму, низькою якiстю сценарiю i спецефектiв. Мендоза зазначив, що хотiв створити фильм про батькiвство, любов i втрату.