UAKinogo.com

Хороший, поганий, коп (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хороший, поганий, коп (2021)

Хороший, поганий, коп (2021)

Дивитися онлайн Хороший, поганий, коп фільм

Дивитися онлайн «Хороший, поганий, коп» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (32 104 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хороший, поганий, коп (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Хороший, поганий, коп» - це бойовик-трилер про небезпечну гру на виживання у поліцейському участку. Фільм розповідає про Тедді Муретто (Френк Грілло), який є свідком убивства та стає мішенню для найманого вбивці Боба Віддіка (Джерард Батлер). Щоб уникнути смерті, Тедді навмисно провокує арешт у маленькому містечку Невади.

Але його план не враховував одного фактора: Віддік також потрапляє до того ж участку під виглядом п’яного водія. Тепер Тедді опиняється у камері поруч зі своїм переслідувачем. Ситуація стає ще складнішою, коли з’ясовується, що серед поліцейських є продажні та корумповані копи, які також хочуть забрати Тедді. Єдиним захисником Тедді стає молода поліцейська Валері Янг (Алексис Лодер), яка повинна довести свою професійність та справедливість.

Фільм «Хороший, поганий, коп» - це захоплюючий фільм про силу характеру та волю до життя. Фільм наповнений екшеном, стрілянинами та переслідуваннями. Фільм також має чорний гумор та несподівані повороти сюжету.