UAKinogo.com

Дуже поганий татусь (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дуже поганий татусь (2021)

Дуже поганий татусь (2021)

Дивитися онлайн Дуже поганий татусь фільм

Дивитися онлайн «Дуже поганий татусь» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (1 112 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дуже поганий татусь (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Різдвяна комедія про одного батька, якому доведеться вирішити непросту проблему, щоб спасти Різдво для своєї сім'ї. Він має відновити стосунки зі своїми дітьми та врятувати свято, адже здавалося б, що цього року Різдво скасоване. Фільм ставить на перший план сімейні цінності, дружбу та важливість бути разом у найважливіший час року.

У головній ролі зіграв талановитий актор Джон Доу, який переконливо зображує турботливого та люблячого батька, що намагається виправити свої помилки і зробити все можливе для щастя своїх дітей. Він отримує допомогу від своєї колишньої дружини, яку грає прекрасна актриса Джейн Сміт. Їхня співпраця стає ключем до успішного врятування свята.

Знятий режисером Майклом Брауном, фільм "Дуже поганий татусь" відрізняється від інших різдвяних комедій своєю оригінальністю та гумором. Харизма акторів, веселі сценки та сюжетні повороти роблять фільм захоплюючим та розважальним для всієї сім'ї. Це ідеальний вибір для перегляду під час святкового сезону, коли навколо панує радість, тепло та віра в чудеса.