UAKinogo.com

Тілоохоронець дружини кілера (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тілоохоронець дружини кілера (2021)

Тілоохоронець дружини кілера (2021)

Дивитися онлайн Тілоохоронець дружини кілера фільм

Дивитися онлайн «Тілоохоронець дружини кілера» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (93 437 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тілоохоронець дружини кілера (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Тілоохоронець дружини кілера / Hitman’s Wife’s Bodyguard - це захоплююча комедійна бойовик, продовження фільму "Тілоохоронець кілера" 2017 року. Фільм розповідає про нові пригоди Майкла Брайса і Даріуса Кінкейда, які мусять врятувати дружину останнього - Соню.

Майкл Брайс - колишній топ-тілоохоронець, який втратив свою ліцензію і репутацію після невдалої місії з Даріусом Кінкейдом - найнебезпечнішим кілером світу. Він вирішує взяти перерву в роботі і поїхати на відпочинок в Європу. Але його плани порушує Соня Кінкейд - дружина Даріуса і не менш смертоносна ніж він. Вона просить Майкла допомогти їй визволити Даріуса з полону мафіозного боса Аристотеля Пападополуса, який планує знищити Європу.

Тілоохоронець дружини кілера / Hitman’s Wife’s Bodyguard - це фільм про незвичайний трикутник і неймовірну хемію між головними героями. Фільм знятий режисером Патріком Х’юзом і має в своєму складі талановитий акторський склад: Раян Рейнольдс, Самюель Л. Джексон, Сальма Хайек, Антоніо Бандерас і Гаррі Олдман.