UAKinogo.com

Тілоохоронець кілера (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тілоохоронець кілера (2017)

Тілоохоронець кілера (2017)

Дивитися онлайн Тілоохоронець кілера фільм

Дивитися онлайн «Тілоохоронець кілера» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (232 102 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тілоохоронець кілера (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Коли свідок у справі проти диктатора Білорусі потребує захисту, до нього призначають найкращого тілоохоронця світу - Майкла Брайса. Але є одна проблема: свідок - це Даріус Кінкейд, легендарний кілер, який багато разів намагався вбити Брайса. Тепер цим двом доведеться забути про свої суперечки та співпрацювати, щоб добратися до Гааги та свідчити проти злочинця.

По дорозі їх чекають безліч небезпек, пасток та переслідувачів, які хочуть знищити їх. Але найбільшим викликом для них стане витримати один одного. Брайс - це професіонал, який любить планувати все до дрібниць. Кінкейд - це імпульсивний та безстрашний авантюрист, який довіряє своїй інтуїції. Разом вони створюють неймовірний дует, який розважить глядачів своїми жартами, пригодами та екшеном.

The Hitman’s Bodyguard / Тілоохоронець кілера - це захоплююча комедія-бойовик про незвичайне партнерство між двома супротивниками. Фільм наповнений гумором, емоціями та динамічними сценами перестрілок та погонь. Головними героями фільму є Раян Рейнольдс у ролі Майкла Брайса та Семюел Л. Джексон у ролі Даріуса Кінкейда - двоє акторів, яким чудово пасує цей жанр.