UAKinogo.com

Шкіряне обличчя (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шкіряне обличчя (2017)

Шкіряне обличчя (2017)

Дивитися онлайн Шкіряне обличчя фільм

Дивитися онлайн «Шкіряне обличчя» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (24 608 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шкіряне обличчя (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шкіряне обличчя (2017) - це жахливий фільм режисерів Александра Бустилло і Жюльєна Морі, який є приквелом до культового фільму “Техаська різанина бензопилою” (1974). Фільм розповідає про походження знаменитого маніяка, який вбиває своїх жертв бензопилою і носить маску з їхньої шкіри.

Фільм починається з того, що молодий Джедідайя Сойєр (Сем Страйк) святкує своє десяте день народження разом зі своєю дисфункціональною родиною, яка займається канібалізмом. Вони примушують його вбити одного з їхніх заручників, але він не може цього зробити. Потім вони попадають під облаву поліції, яка викрадає Джеда і відправляє його в психіатричну лікарню для дітей. Там він стає жертвою насильства і жорстокості від інших пацієнтів і персоналу.

Фільм перескакує на десять років пізніше, коли четверо пацієнтів лікарні втікають разом з молодою медсестрою (Ванесса Грасс), яку вони беруть в заручники. Вони намагаються добратися до Мексики, але по дорозі зустрічають багато небезпек і кровожерливих ситуацій. Один з них - сам Джед, який поступово перетворюється на безжального і безумного вбивцю, якого всі знають як Шкіряне обличчя.