UAKinogo.com

Диво (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Диво (2017)

Диво (2017)

Дивитися онлайн Диво фільм

Дивитися онлайн «Диво» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (165 343 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Диво (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Серед бурхливого моря життя десятирічний хлопчик Огі Пуллман вперше виходить з безпечних меж родинного гнізда, вступаючи в школу. Хлопчик, народжений із відхиленнями обличчя, вперше відчуває непрості випробування в дитячому колективі, що ставить перед ним виклик - навчитися витримувати насмішки й образи.

Проте, хоча це і справжній тест для Огі, диво полягає не лише в тому, що він може витримати. Диво цього фільму виявляється в тому, що хлопчик, незважаючи на виклики, постійно показує сили духу, мужності й самоповаги, які надихають інших, не зважаючи на їхній початковий страх або незручність.

"Wonder / Диво" - це проникливий і теплий погляд на людськість, відмінність і дружбу. Це історія про диво в середині кожної особи, що чекає свого часу, щоб виявитися. Врешті-решт, кожен із нас може стати дивом у своєму житті - достатньо лише знайти в собі сміливість і стати собою.