UAKinogo.com

Диво-жінка (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Диво-жінка (2017)

Диво-жінка (2017)

Дивитися онлайн Диво-жінка фільм

Дивитися онлайн «Диво-жінка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (657 957 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Диво-жінка (2017)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Диво-жінка" - це величезний крок у світі супергеройських фільмів, де в центрі уваги - потужна, незламна героїня. Фільм розповідає історію принцеси Амазонки, Діани, яка виросла на віддаленому, захищеному острові, повному жінок-воїнів, але мріяла про більше.

Зустріч з американським льотчиком, що розповідає про велику війну в світі людей, спонукає Діану втрутитися. Вона вірить, що може зупинити конфлікт, і її віра підштовхує її до вибору шляху супергероїні, яка протистоїть злу та бореться за справедливість.

Фільм "Диво-жінка" втілює надію, силу та співчуття, демонструючи, як велика людина може бути, коли вірить у себе. Це захоплюючий і емоційний фільм, що об'єднує в собі динамічні бойові сцени, таємницю та любовну історію. Фільм, що залишає важливий слід у серці кожного глядача, відкриваючи нову сторінку в історії супергеройського кіно.