UAKinogo.com

Диво-жінка 1984 (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Диво-жінка 1984 (2020)

Диво-жінка 1984 (2020)

Дивитися онлайн Диво-жінка 1984 фільм

Дивитися онлайн «Диво-жінка 1984» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (271 013 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Диво-жінка 1984 (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Wonder Woman 1984 / Диво-жінка 1984 (2020) є продовженням пригод незламної амазонки Діани Принс, яка живе в 1984 році під час холодної війни. Працюючи як антрополог в Смітсонівському інституті в Вашингтоні, Діана також таємно бореться зі злочинністю як Wonder Woman, намагаючись не привертати до себе зайвої уваги.

Усе змінюється, коли Діана зустрічається з Барбарою Мінервою, невпевненою жінкою, яка захоплюється і заздрить Діані за її красу і впевненість. Барбара стає другом Діани і разом вони досліджують загадковий артефакт - Камінь Мрій, який може виконати будь-яке бажання того, хто його тримає, але за ціною того, що вони цінують найбільше. Барбара бажає стати сильною і красивою як Діана, тоді як Діана бажає побачити свого померлого коханого Стіва Тревора, душа якого опиняється в тілі іншого чоловіка.

Але Камінь Мрій потрапляє в руки безсовісного бізнесмена Максвелла Лорда, який починає зловживати його силою і створювати хаос у світі. Для того, щоб зупинити його і врятувати людство, Діана мусить стикнутися не тільки з Максвеллом, але і з Барбарою, яка перетворилася на жорстоку істоту - Читу. Для цього Діана мусить пожертвувати своїм щастям і сказати правду.