UAKinogo.com

Лінія горизонту (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Лінія горизонту (2020)

Лінія горизонту (2020)

Дивитися онлайн Лінія горизонту фільм

Дивитися онлайн «Лінія горизонту» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.8 (9 850 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Лінія горизонту (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сара - молода американка, яка живе у Парижі. Вона має все, що потрібно для щастя: коханого чоловіка, маленького сина і успішну кар’єру. Але одного разу її життя перевертається з ніг на голову: вона потрапляє на борт літака, який захоплюють терористи. Їй доведеться використати всі свої сили і розум, щоб врятувати себе і свою родину.

Фільм є екранізацією однойменного роману Марка Гренієра, який став бестселером у Франції. Режисером і сценаристом фільму став Жюльен Леклерк, який дебютував у повнометражному кіно. В головній ролі знялася Перле Мане, яка вже знайома глядачам за фільмами “Диво-жінка 1984” і “Будинок з годинником у стінах”.

“Лети або помри” - це фільм про боротьбу і виживання, про сміливість і жертовність, про надію і любов. Це фільм, який триматиме вас у напрузі від початку до кінця. Це фільм, який показує, що неможливе можливе, коли ти борешся за своїх близьких. Це фільм, який варто подивитися.