UAKinogo.com

Так близько до горизонту (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Так близько до горизонту (2019)

Так близько до горизонту (2019)

Дивитися онлайн Так близько до горизонту фільм

Дивитися онлайн «Так близько до горизонту» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (1 633 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Так близько до горизонту (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Так близько до горизонту" (2019) - це романтична драма, що заснована на романі Джесіки Кох. Це розповідь про кохання, мужність та примирення зі своїм минулим. Головна героїня - молода студентка Джесіка, яка випадково зустрічає Деніеля, хлопця з таємницею, яка змінить їхнє життя назавжди. Він ховає від неї страшний секрет, який охоплює його минуле та майбутнє. Вона намагається допомогти йому розібратися у своїх страхах та боротися з долею, яка простягається перед ними.

Вони закохуються одне в одного, і їхнє кохання стає силою, яка допомагає їм зіткнутися з проблемами та навчиться жити повною життям, незалежно від обставин. Джесіка пізнає значення непереможної волі до життя, відповідальності за свої вчинки та можливості прощати. Деніель, з іншого боку, вчиться довіряти людям, приймати допомогу та знайти мужність боротися за своє щастя.

"Так близько до горизонту" - це фільм про силу любові та бажання жити. Він демонструє, як важливо не втрачати надію та боротися за свої мрії, навіть коли здається, що все проти вас. Ця історія залишає глядачам глибокий відбиток та нагадує про важливість любові, співчуття та віри в себе.