UAKinogo.com

Ліга Справедливості (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ліга Справедливості (2017)

Ліга Справедливості (2017)

Дивитися онлайн Ліга Справедливості фільм

Дивитися онлайн «Ліга Справедливості» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (453 333 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ліга Справедливості (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є екранізацією коміксів DC про команду супергероїв, які об’єднуються проти загрози світового масштабу. Фільм є продовженням подій фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», в якому Супермен пожертвував своїм життям, щоб зупинити Думсдей.

Бетмен, надихнутий самовідданою дією Супермена, звертається за допомогою до Діани Принс, відомої як Диво-Жінка, щоб знайти і залучити інших металюдей: Аквамена, Кіборга і Флеша. Вони повинні стати на захист Землі від Степпенвольфа, воїна-завойовника з планети Апоколіпс, який шукає три давні артефакти - Материнські Коробки - що можуть знищити все життя.

Фільм є четвертою стрiчкою кiновсесвiту DC i режисерською роботою Зака Снайдера. У головних ролях знялися Бен Аффлек, Генрi Кавiлл, Галь Гадот, Езра Мiллер, Джейсон Момоа i Рей Фiшер. Фiльм отримав суперечливi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв i став одним з найбiльш обговорюваних фiльмiв 2017 року.