UAKinogo.com

Злочинець (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Злочинець (2015)

Злочинець (2015)

Дивитися онлайн Злочинець фільм

Дивитися онлайн «Злочинець» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (66 999 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Злочинець (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Білл Поуп (Раян Рейнольдс) - агент ЦРУ, який знає місцезнаходження хакера-анархіста, відомого як Голландець (Майкл Пітт). Голландець створив програму, яка дозволяє запускати ядерні ракети по всьому світу. Білла вбивають під час операції, і його секрети загрожують національній безпеці.

Куейкер Веллс (Гарі Олдман) - керівник ЦРУ, який звертається до доктора Майка Франкса (Томмі Лі Джонс) з проханням пересадити спогади Білла в мозок іншої людини. Єдиним підходящим кандидатом є Джеріко Стюарт (Кевін Костнер) - смертельно хворий злочинець, який не має емоцій і совісті. Франкс проводить експериментальну операцію, попри ризик для життя Джеріко.

Джеріко прокидається з новими спогадами і здатностями Білла, але також з його життєвими проблемами. Він втікає від Веллса і його агентів, намагаючись зрозуміти свою нову особистість. Він шукає Джил Поуп (Гал Гадот) - дружину Білла - і намагається захистити її від небезпеки. Але часу в нього мало, бо Голландець готується розпочати ядерну війну.