UAKinogo.com

Легенда про Зеленого лицаря (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Легенда про Зеленого лицаря (2021)

Легенда про Зеленого лицаря (2021)

Дивитися онлайн Легенда про Зеленого лицаря фільм

Дивитися онлайн «Легенда про Зеленого лицаря» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (101 049 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Легенда про Зеленого лицаря (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Легенда про Зеленого лицаря - це фільм про сміливого сера Гавейна, племінника короля Артура і рицаря Круглого столу. Він приймає виклик від таємничого Зеленого лицаря, який пропонує йому ударити його сокирою, але потім повинен отримати такий самий удар через рік. Гавейн відрубує голову Зеленому лицарю, але той піднімає її і нагадує про обіцянку.

Через рік Гавейн вирушає у подорож до замку Зеленого лицаря, щоб дотриматися свого слова. По дорозі він зустрічає різних людей і істот, які ставлять його на випробування. Він також доводиться боротися з власними страхами, сумнівами і спокусами. Він хоче стати справжнім героєм, але чи готовий він пожертвувати своїм життям?

Легенда про Зеленого лицаря - це фентезі-драма, яка заснована на староанглійському епосі про пригоди рицаря Артура. Фільм переносить глядача у світ легенд і магії, де честь і хоробрість мають велике значення. У головних ролях - Дев Патель, Алісія Вікандер і Джоел Едґертон.