UAKinogo.com

Смак голоду (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Смак голоду (2021)

Смак голоду (2021)

Дивитися онлайн Смак голоду фільм

Дивитися онлайн «Смак голоду» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (1 209 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Смак голоду (2021)» онлайн українською мовою

Інфо Трейлер
На жаль, фільм ще не з'явився в інтернеті українською!
Прем'єра в кінотеатрах відбулася 2 грудня 2021
Додавайте сторінку в закладки та заходьте пізніше. Як тільки фільм з'явиться в мережі, він одразу буде доданий на сайт!
А поки що дивіться трейлер або ж нові фільми, які вже вийшли.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це інтригуюча драма, яка розповідає про життя видатного шеф-кухаря Карстена, який працює в одному з найпрестижніших ресторанів Копенгагена. Він має все: успіх, славу, гроші та красиву дружину, яка підтримує його в усьому. Однак глибоко всередині Карстен відчуває пустоту, невдоволення та невгамовний голод, який не може згасити жодна страва.

Зустріч з талановитою та загадковою поваркою Дітою стає відкриттям для Карстена. Вона володіє унікальним смаком, який надихає його на нові кулінарні досягнення. Захоплений її талантом та чарами, Карстен ненароком втягується в спіралі спокус, нав'язливих бажань та власних демонів. Чи зможе він знайти баланс між своїм сімейним життям, кар'єрою та спрагою до нових відкриттів, або ж його жага до успіху знищить все, що він має?

Фільм "Смак голоду" – це захоплююча історія про страсть, амбіції та людську слабкість, яка показує, що іноді успіх може призвести до самознищення. Він змушує глядача замислитися про те, що дійсно важливо у житті та які жертви ми готові приносити заради своїх мрій та бажань.