UAKinogo.com

Круїз у джунглях (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Круїз у джунглях (2021)

Круїз у джунглях (2021)

Дивитися онлайн Круїз у джунглях фільм

Дивитися онлайн «Круїз у джунглях» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (191 764 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Круїз у джунглях (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Круїз у джунглях / Jungle Cruise - це захоплююча пригодницька комедія, заснована на однойменному атракціоні в Діснейленді. Фільм розповідає про незвичайну експедицію в джунглі Амазонки, де чекають небезпечні тварини, рослини і суперники.

Лілі Хоутон - смілива і розумна вчена, яка шукає легендарне дерево, що має чудодійну силу. Вона залучає до свого пошуку свого брата Макрегора і хитрого капітана Френка, який пропонує їм свою лодку для подорожі по річці. Разом вони мають зіткнутися з німецькими агентами, жадібними мисливцями за скарбами і таємничими силами природи.

Круїз у джунглях / Jungle Cruise - це фільм про дружбу, гумор і фантазію, про те, як важливо вірити в свої мрії і не здаватися перед труднощами. Фільм знятий режисером Жауме Кольет-Серра і має в своєму складі зірковий акторський склад: Емілі Блант, Дуейн Джонсон, Едгар Рамірес, Джек Уайтхол і Пол Джаматті.