UAKinogo.com

Червоне повідомлення (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Червоне повідомлення (2021)

Червоне повідомлення (2021)

Дивитися онлайн Червоне повідомлення фільм

Дивитися онлайн «Червоне повідомлення» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (275 928 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Червоне повідомлення (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Червоне повідомлення" (2021) - це захоплюючий бойовик із зірковим акторським складом, включаючи Двейна "Скалу" Джонсона, Райана Рейнольдса та Галь Гадот. Сюжет фільму зосереджений на агенті Інтерполу Джону Гартлі (Джонсон), який отримує червоне повідомлення - найвищий рівень розшуку, для полювання на світового злодія, який викрав неймовірно цінні егіди Єгипту.

У процесі пошуків, Гартлі намагається встановити співпрацю з відомим злодієм Ноланом Бутом (Рейнольдс), який також бажає знайти і зірвати велику злочинну операцію, здійснену таємничою злодійкою "Біс" (Гадот). Вони вирушають у захоплюючу пригоду, повну іронії, екшену, перегонів та небезпеки, спрямовані на розкриття злочинного синдикату та забезпечення справедливості.

"Червоне повідомлення" (2021) - це динамічний та веселий бойовик, який поєднує інтриги та гумор, забезпечуючи глядачам незабутній кінопереживання. Хімія між акторами та їхніми персонажами робить фільм особливо привабливим, а доброзичливий гумор Райана Рейнольдса, мускулиста сила Двейна Джонсона та харизма Галь Гадот гарантують залучення уваги глядачів протягом усього фільму.