UAKinogo.com

Великий червоний пес Кліффорд (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Великий червоний пес Кліффорд (2021)

Великий червоний пес Кліффорд (2021)

Дивитися онлайн Великий червоний пес Кліффорд фільм

Дивитися онлайн «Великий червоний пес Кліффорд» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (13 838 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Великий червоний пес Кліффорд (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Великий червоний пес Кліффорд - це фільм, який розповідає про дівчинку Емілі, яка мріє про вірного друга. Одного разу вона отримує в подарунок маленького червоного щеня, якого називає Кліффорд. Але наступного дня вона знаходить у своїй квартирі величезного пса, який росте від її любові. Емілі і її дядько Кейсі повинні приховати Кліффорда від сусідів і мера міста, який хоче захопити пса для своїх корисливих цілей.

Фільм Великий червоний пес Кліффорд знятий режисером Уолтом Бекером за сценарієм Джей Шерика, Девида Ронна і інших. У головних ролях знялися Дарби Кемп, Джек Уайтхолл, Джон Кліз і інші. Фильм є екранізацією дитячих книг Нормана Бридвелла і мультсеріалу про червоного пса.

Фильм Великий червоний пес Кліффорд вийшов у прокат 10 листопада 2021 року в США і 9 грудня 2021 року в Україні. Фильм отримав змiшанi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв. Деякi хвалили фильм за добру i сiмейну атмосферу, iншi за гумор i спецефекти.