UAKinogo.com

Хроніки Різдва 2 / Різдвяні хроніки. Частина друга (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хроніки Різдва 2 / Різдвяні хроніки. Частина друга (2021)

Хроніки Різдва 2 / Різдвяні хроніки. Частина друга (2021)

Дивитися онлайн Хроніки Різдва 2 / Різдвяні хроніки. Частина друга фільм

Дивитися онлайн «Хроніки Різдва 2 / Різдвяні хроніки. Частина друга» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (30 774 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хроніки Різдва 2 / Різдвяні хроніки. Частина друга (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Різдвяні хроніки 2 - це чарівна сімейна комедія, продовження фільму "Різдвяні хроніки" 2018 року. Фільм розповідає про нові пригоди Санти Клауса і сестри Кейт і Тедді Пірс, які знову потрапляють у світ Різдва.

Кейт виросла і стала цинічною підлітком, яка не хоче проводити свята з новою родиною своєї матері. Вона вирішує втекти з курорту в Мексиці, але натрапляє на Белснікеля - колишнього ельфа, який став людиною і планує зруйнувати Різдво. Вона разом з Тедді і їхньою новою напівсестрою Джек вирушають до Полярного круга, де їм допомагає Санта Клаус і його дружина Мерседес.

Різдвяні хроніки 2 / The Christmas Chronicles 2 - це фільм про силу сім’ї і диво Різдва, про те, як важливо не втрачати віру і надію. Фільм знятий режисером Крісом Коламбусом і має в своєму складі талановитий акторський склад: Курт Рассел, Голді Гоун, Джуда Льюїс, Дербі Кемп і Джуліан Деннисон.