UAKinogo.com

День «так» (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » День «так» (2021)

День «так» (2021)

Дивитися онлайн День «так» фільм

Дивитися онлайн «День «так»» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (25 877 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «День «так» (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Yes Day / День «так» (2021) - це фільм про сімейну пригоду, яка починається з нестандартного експерименту. Головні герої - Алісон та Карлос Торрес, батьки трьох дітей, які втомилися від постійного кажання «ні» своїм непосидючим чадам. Вони вирішують дати їм один день на рік, коли вони можуть робити все, що захочуть, без будь-яких обмежень та правил.

Це стає початком неймовірної подорожі, повної сміху, емоцій та незабутніх моментів. Сім’я Торрес перетворює своє місто на ігровий майданчик, де все можливо. Вони їдять морозив на сніданок, беруть участь у веселих конкурсах, літають на гелієвих кулях та навіть зустрічають своїх кумирів. Але не все так просто, як здається. День «так» також приносить їм багато непередбачуваних ситуацій та викликів, які вимагають взаєморозуміння та компромісу.

Фільм Yes Day / День «так» (2021) - це розважальна та добра комедія про те, як один день може змінити все. Це фільм про те, як важливо слухати один одного та довіряти своїй сім’ї. Це фільм про те, як весело та цікаво жити, коли кажеш «так».