UAKinogo.com

День розплати (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » День розплати (2021)

День розплати (2021)

Дивитися онлайн День розплати фільм

Дивитися онлайн «День розплати» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.6 (23 796 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «День розплати (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

День розплати. Це фільм про капітана морської піхоти США Бреда Пакстона, який отримав Почесну медаль за хоробрість під час бою з ІГІЛ. Він страждає від посттравматичного стресового розладу і намагається адаптуватися до цивільного життя з дружиною Кейт, археологом, і донькою Лорою.

Коли Кейт отримує пропозицію взяти участь у важливому археологічному дослідженні в Марокко, Бред погоджується, щоб вона поїхала. Але незабаром вона стає жертвою викрадення терористичною групою, яка вимагає за неї 10 мільйонів доларів. Посольство США в Марокко відмовляється платити викуп і перериває переговори з терористами.

Бред не може спокійно дивитися на це і вирішує самостійно рятувати свою дружину. Він збирає команду своїх колег-морських піхотинців і проникає на територію терористів. Він готовий на все, щоб повернути Кейт і розкрити таємницю її викрадення, яка пов’язана з політичними інтересами і нафтою.