UAKinogo.com

Сьомий день (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сьомий день (2021)

Сьомий день (2021)

Дивитися онлайн Сьомий день фільм

Дивитися онлайн «Сьомий день» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (4 717 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сьомий день (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сьомий день - розповідає про молодого священника Деніела, який приєднується до відомого екзорциста отця Пітера, щоб навчитися виганяти демонів з одержимих людей. У перший же день практики вони стикаються з дуже складним випадком одержимості хлопчика, який підозрюється у жорстокому вбивстві. Деніел і Пітер повинні зануритися в пекло на землі, зіткнутися з власними демонами і розібратися, чому демони геть знахабніли і стали сильнішими.

Фільм «Сьомий день» є містично-детективним жахастиком про важкі будні екзорцистів та становлення молодого священника справжнім мисливцем на демонів. Фільм наповнений похмурою атмосферою, демонами та релігійною атрибутикою. Фільм ставить питання про віру, сумління і вибори, які роблять люди у складних ситуаціях.

Фільм «Сьомий день» був знятий американським режисером Джастином П. Ланжем за його власним сценарієм. У головних ролях знялися Ґай Пірс, Вадир Дербес, Стівен Ленґ, Кіт Девід та Стефані Родс. Фільм вийшов у прокат у США 26 березня 2021 року і отримав змішані відгуки критиків і глядачів.