UAKinogo.com

Не дихай 2 (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Не дихай 2 (2021)

Не дихай 2 (2021)

Дивитися онлайн Не дихай 2 фільм

Дивитися онлайн «Не дихай 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (57 824 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Не дихай 2 (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Не дихай 2" (2021) - це напружений та моторошний сиквел до відомого трилера "Не дихай" (2016), який занурює нас у світ старого ветерана зі слабким зором Нормана Нордстрома (Стівен Ленг). У другій частині фільму він продовжує жити відлюдним життям, виховуючи та захищаючи молоду дівчинку Фінікс (Мадлен Грейс), яку він врятував від поганого життя. Вони ведуть спокійне життя на віддаленому притулку, доки їхнє безпечне сховище не виявляють небезпечні злочинці.

Злочинці викрадають Фінікс, що змушує Нормана повернутися до свого страшного минулого та використати свої військові навички, щоб знайти та врятувати її. Він вступає в смертельну гру з підпільними злочинними елементами, використовуючи свій слабкий зір як перевагу в боротьбі з ворогами, що намагаються його знищити та викрасти його підопічну.

Режисер Родо Саягес представляє нам жорстокий та напружений трилер, в якому головний герой мусить зробити все можливе, щоб врятувати свою сім'ю та зберегти свою гідність. "Не дихай 2" (2021) - це фільм, що тримає вас в напруженні від початку до кінця, і який демонструє відважність та силу волі людини, готової піти на все заради своїх близьких.