UAKinogo.com

Нечестивий (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нечестивий (2021)

Нечестивий (2021)

Дивитися онлайн Нечестивий фільм

Дивитися онлайн «Нечестивий» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (21 500 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нечестивий (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Нечестивий / The Unholy (2021) - це хоррор про журналіста, який розслідує надприродне явище у маленькому містечку. Джеффрі Дін Морган у ролі Джеррі Фенна, який займається пошуком сенсаційних історій. Але коли він дізнається про дівчину-німу, яка стверджує, що почала чути і говорити після того, як зустріла Діву Марію, він не може пройти повз. Він вирішує зняти фільм про неї і її чудеса.

Нечестивий / The Unholy (2021) - це фільм про те, як тонка межа між добром і злом. Джеррі Фенн спочатку не вірить у дива дівчини-німої, але коли він бачить, як вона лікує хворих і притягує тисячі віруючих, він починає сумніватися у своїх переконаннях. Але чи справді джерело її сили - Діва Марія? Чи може це бути щось інше, щось темне і зловісне?

Нечестивий / The Unholy (2021) - це фільм про те, як страшно бути обдуреним. Джеррі Фенн зрозуміває, що потрапив у пастку, коли доводиться стикатися з жахливими наслідками свого фільму. Виявляється, що дівчина-німа - лише маріонетка у руках давнього зла, яке хоче вийти на свободу і знищити людство. Джеррі Фенн мусить зробити все можливе, щоб зупинити це, перш ніж буде пізно.