UAKinogo.com

Минулої ночі у Сохо (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Минулої ночі у Сохо (2021)

Минулої ночі у Сохо (2021)

Дивитися онлайн Минулої ночі у Сохо фільм

Дивитися онлайн «Минулої ночі у Сохо» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (137 524 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Минулої ночі у Сохо (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Минулої ночі у Сохо - трилер з елементами фантастики "Минулої ночі у Сохо" (2021) занурює глядачів у атмосферу лондонського району Сохо 1960-х років та сучасності, поєднуючи містику та реальність. Головна героїня фільму, Елі, молода дівчина з провінції, яка приїжджає до Лондона, щоб стати модельєром. Вона незвичайна тим, що має таємничі видіння минулого, які відкривають їй двері в світ 1960-х років, де вона зустрічає свою ідолку Санді, яскраву та успішну співачку.

Спочатку видіння приносять Елі радість і натхнення, дозволяючи їй пережити гламур і захоплення минулого. Однак з часом вона починає розуміти, що той світ може бути не таким прекрасним, як здається на перший погляд. Темні таємниці та історії насильства стають все відчутнішими, перетворюючи видіння на справжній жах, який загрожує її власному життю. Елі мусить віднайти силу в собі, щоб розгадати таємницю минулого і повернутися до реальності.

Фільм "Минулої ночі у Сохо" захоплює своєю оригінальністю та майстерністю поєднання жанрів, створюючи дивовижну атмосферу містики та інтриги. Він пропонує глядачам захоплюючу історію про прагнення до своєї мети.