UAKinogo.com

Паранормальне явище: Близький родич (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Паранормальне явище: Близький родич (2021)

Паранормальне явище: Близький родич (2021)

Дивитися онлайн Паранормальне явище: Близький родич фільм

Дивитися онлайн «Паранормальне явище: Близький родич» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (13 659 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Паранормальне явище: Близький родич (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Паранормальне явище: Близький родич - це американський фільм жанру жахів режисера Вільяма Юбенка, заснований на франшизі “Паранормальне явище”. У головних ролях Емілі Бейдер, Роланд Бак III, Ден Ліпперт та інші.

Фільм розповідає про те, як Марго, молода жінка, яку її мати покинула ще маленькою, вирушає до віддаленої общини амишей з командою документалістів, щоб дізнатися більше про свою матір і родину. Там вона зустрічає свого кровного родича Самуеля, який може мати відповіді на її запитання. Але незабаром вона дізнається, що в общині таїться страшна таємниця, пов’язана з паранормальними явищами.

Фільм є шостою частиною франшизи “Паранормальне явище”, але не має прямого зв’язку з попередніми фільмами. Фільм також є першим проектом для платформи Paramount+ і був знятий за участю справжнього амиша-консультанта, який допомагав створити атмосферу жаху. Фільм отримав змішані відгуки від критиків і глядачів, які високо оцінили акторську гру головних героїв, напружений сюжет і несподівану розв’язку.