UAKinogo.com

Побачене та почуте (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Побачене та почуте (2021)

Побачене та почуте (2021)

Дивитися онлайн Побачене та почуте фільм

Дивитися онлайн «Побачене та почуте» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (31 979 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Побачене та почуте (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Побачене та почуте" (2021) - це містична драма з елементами трилера, яка заснована на романі "Все, що він знає" Елізабет Бранка. Головні герої, Кетрін та Джордж Клер, переїжджають з міста у сільську місцевість штату Нью-Йорк, де вони відкривають для себе страшну історію свого нового дому та дивні події, що починають відбуватися навколо них.

Кетрін відчуває, що її чоловік ховає щось від неї та їхньої доньки, а після знайомства з місцевими мешканцями вона розуміє, що їхній новий будинок має зловісне минуле. Вона намагається розгадати таємниці, що оточують їхнє житло, але її зусилля зустрічаються зі спротивом з боку її чоловіка та інших місцевих жителів. Тим часом, події навколо Кетрін стають все більш загрозливими, змушуючи її зіткнутися зі своїми страхами та зі своїм чоловіком, який виявляється зовсім не тим, ким вона думала.

Фільм "Побачене та почуте" (2021) занурює глядача в атмосферу напруженості та містичності, де сімейні стосунки, таємниці та історії з минулого переплітаються, створюючи непередбачуваний сюжет. Режисери Шарі Спрінгер Берман