UAKinogo.com

Спіритичний сеанс (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Спіритичний сеанс (2021)

Спіритичний сеанс (2021)

Дивитися онлайн Спіритичний сеанс фільм

Дивитися онлайн «Спіритичний сеанс» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (3 522 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Спіритичний сеанс (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Спіритичний сеанс” є жахливим трилером про групу дівчат-інтернаток, які влаштовують спіритичний сеанс у своїй школі. Фільм розпочинається з того, що одна з учениць - Керрі - випадково гине під час ритуалу. Після її смерті в школу приїжджає нова дівчина - Камілла - яка намагається знайти друзів серед інших інтернаток. Однак, вона швидко розуміє, що в школі відбуваються дивні та страшні речі, які можуть бути пов’язані з духом Керрі.

Фільм “Спіритичний сеанс” є захоплюючим та напруженим фільмом, який тримає глядача в напрузі до самого кінця. Фільм має багато сцен жаху, які викликають страх та дискомфорт у глядача. Фільм також має цікавий сюжет, який містить багато несподіваних поворотів та відкриттів. Фільм режисерував Саймон Барретт, який відомий за своїми роботами “Ви живете”, “Гостьовий” та “В/Х/С”.

Фільм “Спіритичний сеанс” є фільмом про небезпеки спроби контактувати з потойбічним світом, про темну сторону людської психології та про силу дружби та солідарності. Фільм також є вшануванням пам’яті класичних фільмів жаху про школи-пансьони, таких як “Призраки Марселя”, “Пекельна школа” та “Чорна Лелека”. Фільм сподобається любителям жанру жаху та атмосферних трилеров.