UAKinogo.com

Ненаситний (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ненаситний (2021)

Ненаситний (2021)

Дивитися онлайн Ненаситний фільм

Дивитися онлайн «Ненаситний» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (39 559 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ненаситний (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм-жахи про дивну істоту, яка живе у лісах Орегону. Ця істота - давній демон, який називається вендіго. Він полює на людей і тварин, а потім з’їдає їх м’ясо і кістки. Вендіго може заражати своїми клешнями і зубами, перетворюючи своїх жертв на подібних собі монстрів.

Фільм розповідає про долю маленького хлопчика Лукаса, який живе з батьком і братом у занедбаному будинку. Його батько - наркоман, який став одним з перших заражених вендіго. Лукас ховає свого батька у підвалі і намагається годувати його тваринами, яких ловить у ловушках. Але цього не вистачає, і батько стає все агресивнішим і голоднішим.

Фільм також показує роботу шкільної вчительки Джулії і її брата-шерифа Пола, які починають підозрювати, що з Лукасом щось не так. Вони виявляють його страшну таємницю і намагаються врятувати його від вендіго. Але часу залишається все менше, а демон все ближче.