UAKinogo.com

Пила: Спіраль (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пила: Спіраль (2021)

Пила: Спіраль (2021)

Дивитися онлайн Пила: Спіраль фільм

Дивитися онлайн «Пила: Спіраль» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (54 259 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пила: Спіраль (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Пила: Спіраль - це фільм-ужас режисера Даррена Лінна Босмана, який є дев’ятим фільмом у франшизі «Пила». Головну роль у фільмі зіграв Кріс Рок, який також є одним із сценаристів і продюсерів проекту. Фільм був прем’єрно показаний на Каннському кінофестивалі 13 травня 2021 року і вийшов у світовий прокат 14 травня 2021 року.

Сюжет фільму розповідає про те, як детектив Зик Бенкс отримує завдання розслідувати серію жорстоких вбивств, які нагадують злочини легендарного маніяка-кукловода. Зик працює під керівництвом свого батька Маркуса Бенкса, який є ветераном поліцейської служби. Разом з молодим напарником Вільямом Шенком Зик намагається знайти і зупинити нового наслідувача кукловода, який має свою власну агенду і цілиться у корумпованих поліцейських.

Spiral: From the Book of Saw / Пила: Спіраль - це фільм про те, як минуле може повернутися і помститися. Це фільм про те, як людина може стати жертвою або загрозою для справедливості. Це фільм про те, як складно боротися з власними демонами і доводити свою правоту. Це фільм про те, як одна людина може стати героєм або злочинцем за один день.