UAKinogo.com

Сьомий син (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сьомий син (2014)

Сьомий син (2014)

Дивитися онлайн Сьомий син фільм

Дивитися онлайн «Сьомий син» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (77 771 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сьомий син (2014)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У далекому минулому світ був населений фантастичними істотами: відьмами, драконами, гоблінами та іншими. Люди жили в страху перед ними і молилися за захист. Єдиними, хто міг протистояти цим тваринам, були Майстри - надзвичайно сильні воїни з магічними здібностями. Але Майстрів було дуже мало, і вони вмирали один за одним.

Останнім з Майстрів був Джон Грегорі, який шукав собі наступника. За легендою, сьомий син сьомого сина мав найбільшу силу і потенціал для Майстра. Джон знайшов такого хлопця - Тома Ворда, сина фермера. Том не знав про свою долю і не бажав залишати свою родину. Але Джон переконав його, що тільки він може врятувати світ від загрози.

Ця загроза була пов’язана з Матір’ю Малкін - найпотужнішою відьмою, яка колись була коханкою Джона. Вона планувала підняти армію темряви і знищити людство. Джон і Том мусили зупинити її, але це не було легко. Том закохався в Алісу - дочку відьми, яка протистояла Матері Малкін. А Джон мав розкрити свої таємниці і зробити важкий вибір.