UAKinogo.com

Механік : Воскресіння (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Механік : Воскресіння (2016)

Механік : Воскресіння (2016)

Дивитися онлайн Механік : Воскресіння фільм

Дивитися онлайн «Механік : Воскресіння» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (83 590 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Механік : Воскресіння (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Механік: Воскресіння - це американсько-французько-болгарсько-німецький фільм боєвик і трилер, який розповідає про повернення легендарного кілера Артура Бішопа. Фільм знятий режисером Деннісом Ганзелем за сценарієм Тоні Мошера, Рейчел Лонг і Брайана Піттмана. Фільм є продовженням фільму “Механік” 2011 року. Фільм вийшов у прокат у 2016 році.

Головний герой фільму - Артур Бішоп (Джейсон Стетхем), колишній наїмний вбивця, який вирішив залишити своє минуле і почати нове життя. Але його спокій буває порушений, коли його похищає його старий ворог Крейн (Сем Гезелдайн), який примушує його виконати три неможливих замахи на небезпечних злочинців. Якщо Бішоп не погодиться, то Крейн вб’є його кохану Джину (Джессіка Альба). Бішоп змушений знову стати механіком і використовувати свої навички і ресурси, щоб врятувати Джину і помститися Крейну.

Механік: Воскресіння - це фільм про майстерність, силу, любов і помсту. Фільм показує захоплюючі переслідування, бої, стрілянини і вибухи. Фільм також має зоряний акторський склад, до якого входять Томмі Лі Джонс, Мішель Єо і Джессіка Альба. Фільм отримав змішані відгуки від критиків і глядачів, але став одним з найбільш касових фільмів боєвиків.