UAKinogo.com

Матриця: Воскресіння (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Матриця: Воскресіння (2021)

Матриця: Воскресіння (2021)

Дивитися онлайн Матриця: Воскресіння фільм

Дивитися онлайн «Матриця: Воскресіння» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (40 173 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Матриця: Воскресіння (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Матриця: Воскресіння - це фільм, який є четвертою частиною культової франшизи про Матрицю - віртуальний світ, створений машинами для контролю людей. У цьому фільмі повертаються головні герої перших трьох фільмів - Нео і Трініті, які знову опиняються в Матриці, не пам’ятаючи свого минулого. Їм допомагає новий союзник - хакер Багз, який веде їх до Морфеуса - колишнього наставника Нео. Разом вони повинні знайти спосіб вирватися з Матриці і вступити в боротьбу з машинами.

Фільм Матриця: Воскресіння знятий режисером і сценаристом Ланою Вачовскі, яка створила першу трилогію разом зі своєю сестрою Ліллі Вачовскі. Лана Вачовскі повернулася до франшизи після смерті своїх батьків і близького друга, яким вона хотіла вшанувати пам’ять Нео і Трініті. Ліллі Вачовскі ж не прийняла участия в проекте, оскільки не хотіла знову поринати в світ Матриці. У головних ролях знову знялися Кіану Ривз і Керрі-Енн Мосс, а також нові актори - Ях’я Абдул-Матин II, Джессика Генвик, Нил Патрик Гаррис і інші.

Фільм Матриця: Воскресіння має багато посилань на першу трилогію, а також на анимационный сериал «Аниматрица» і комп’ютерну гру «Enter the Matrix». Фильм також пропонує новий погляд на свiт Матрицi, який зазнав змiн за 20 рокiв. Фильм вийшов у прокат 16 грудня 2021 року і отримав рiзноманiтнi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв. Деякi хвалили фильм за оригинальность i смiливiсть, iншi критикували за надто складний i незрозумiлий сюжет.