UAKinogo.com

Воскресіння (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Воскресіння (2016)

Воскресіння (2016)

Дивитися онлайн Воскресіння фільм

Дивитися онлайн «Воскресіння» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (28 673 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Воскресіння (2016)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про події, що відбулися після смерті і воскресіння Ісуса Христа з точки зору римського трибуна Клавія. Він отримує наказ від Понтія Пилата розслідувати зникнення тіла Ісуса з гробниці і заспокоїти повстання євреїв, які вважають, що Ісус - Месія. Клавій разом зі своїм помічником Луцієм починає допитувати свідків і слідкувати за прихильниками Ісуса, сподіваючись знайти таємниче тіло.

Але чим ближче він підходить до істини, тим більше він сумнівається в своїх переконаннях і лояльності до Риму. Він стикається з дивовижними явищами і свідченнями про те, що Ісус живий і з’являється своїм учням. Клавій навіть сам бачить Ісуса і розмовляє з ним. Він поступово переходить від скептицизму до віри і стає свідком найбільшого чуда - восхождення Ісуса до небес.

Фільм Risen / Воскресіння (2016) - це захоплююча і глибока історія про те, як одна людина пережила духовне переродження завдяки зустрічі з Христом. Це фільм про те, як сила воскреслого Ісуса змогла перемогти смерть, страх і сумнів.