UAKinogo.com

Інферно (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Інферно (2016)

Інферно (2016)

Дивитися онлайн Інферно фільм

Дивитися онлайн «Інферно» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (173 080 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Інферно (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Інтригуюче поєднання тайнопису, історії та сучасного трилера, "Інферно" (2016) заводить глядачів у глухий міраж мистецтва й науки. Звісно, кожен удар серця головного героя, знаменитого симболога з Гарварда, Роберта Ленгдона, викликає більше містерій, ніж вирішує.

Потужний та глибокий сюжет досліджує Дантові глибини "Інферно", граючи складним лабіринтом змістових засад. Пробуджений у венеціанській лікарні, Ленгдон збивається з пантелику, втрачається у власних спогадах, а таємнича картина допомагає йому розплутати клубок незрозумілих подій.

Світ, яким ми його знаємо, нависає на межі катастрофи. Неординарний розум та винахідливість Ленгдона - єдиний ключ до врятовання людства від невимірюваного страху, що намагається проникнути в нашу реальність. "Інферно" - це рейд в темних кутках нашої історії, занурення в підсвідомість та пошук надії відчайдушної ситуації.