UAKinogo.com

Голограма для короля (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Голограма для короля (2016)

Голограма для короля (2016)

Дивитися онлайн Голограма для короля фільм

Дивитися онлайн «Голограма для короля» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (45 118 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Голограма для короля (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

A Hologram for the King / Голограма для короля (2016) - це драматична комедія, яка розповідає про життя американського бізнесмена. Головний герой фільму - Алан Клей (Том Генкс), який є співробітником компанії, що займається виробництвом голограм. Він вирушає до Саудівської Аравії, щоб представити свій продукт королю Абдаллі.

Алан зіткнується з багатьма труднощами та культурними розбіжностями у новій країні. Він не може зустрітися з королем, не має доступу до інтернету та повинен пристосуватися до місцевих звичаїв. Він також має проблеми зі своїм здоров’ям, своєю родиною та своїми фінансами. Але він не втрачає надії та намагається знайти сенс у своєму житті.

Фільм A Hologram for the King / Голограма для короля (2016) - це захоплюючий фільм про те, як одна подорож може змінити все. Фільм показує контраст між сучасним та традиційним світом, між сходом та заходом, між успіхом та невдачею. Фільм наповнений гумором, емоціями та романтикою. Алан знаходить нових друзів, нову любов та нову мету у своєму житті.