UAKinogo.com

Хелловін: воскресіння (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хелловін: воскресіння (2002)

Хелловін: воскресіння (2002)

Дивитися онлайн Хелловін: воскресіння фільм

Дивитися онлайн «Хелловін: воскресіння» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.9 (46 276 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хелловін: воскресіння (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Хелловін: Воскресіння - це восьмий фільм з легендарної серії жахів про безжального маніяка Майкла Маєрса, який не знає спокою і не дає спокою своїм жертвам. Режисер Рік Розенталь повертається до франшизи після 22 років, щоб продовжити історію, яку він почав у другому фільмі.

Фільм починається з того, що Майкл Маєрс знаходить свою сестру Лорі Строуд у психіатричній лікарні, де вона переховувалася від нього під іншим іменем. Вони знову зустрічаються на даху лікарні, де Лорі намагається покласти край його життю, але не вдається. Майкл убиває Лорі і втікає.

Три роки потому група студентів бере участь у реаліті-шоу, яке проводиться у рідному будинку Майкла Маєрса в маленькому містечку Хеддонфілд. Вони мають провести ночь у будинку і дослідити його таємниці, поки їхня поведінка транслюється в інтернет. Але вони не знають, що Майкл повернувся додому і готовий знищити всих, хто потрапив на його територію. Тепер студентам доведеться боротися за своє виживання проти найстрашнішого вбивці в історії кіно.