UAKinogo.com

Хелловін убиває (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хелловін убиває (2021)

Хелловін убиває (2021)

Дивитися онлайн Хелловін убиває фільм

Дивитися онлайн «Хелловін убиває» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (86 951 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хелловін убиває (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Хелловін убиває» - це продовження слешера «Хелловін» 2018 року та 12-й фільм у франшизі про серійного вбивцю Майкла Майерса. Фільм розповідає про події тієї ж ночі 31 жовтня 2018 року, коли Лорі Строуд (Джеймі Лі Кертіс) та її родина намагалися знищити Майкла у їхньому будинку.

Але Майкл виживає пожежу та продовжує свою криваву мандрівку по Хеддонфілду. Лорі потрапляє до лікарні з тяжкими пораненнями та дізнається, що Майкл все ще живий. Тим часом Томмі Дойл (Ентоні Майкл Холл), який був свідком атаки Майкла в 1978 році, збирає групу мешканців міста, які хочуть помститися за своїх загиблих друзів та родичів.

Фільм «Хелловін убиває» - це жахливий та напружений фільм про безжального маньяка, який не зупиняється навіть перед смертю. Фільм також показує, як люди об’єднуються проти спільного ворога та як Лорі Строуд продовжує боротися за своє життя.